Vart sätter man gränsen? | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Vart sätter man gränsen?

blogg2

 

Min stora kille är ingen liten bebis längre, jag tycker att det är så svårt nu när han är i en mellan ålder mellan stor & liten. Vad är han stor nog att klara av och vad är han inte stor nog för? Jag är livrädd över att något ska hända honom när jag tillåter honom att testa nya saker, hur långt ska han kunna cykla utan mig i närheten, ska han få gå till parken med sin kompis utan mig? Han vill så mycket och jag förstår honom men samtidigt är jag livrädd att något ska hända när jag inte är där, jag funderar starkt på att köpa en mobil så att jag kan nå honom & han mig, ingen värsting mobil utan någon som bara funkar att ringa ifrån kanske?

Någon med äldre barn som kan hjälpa mig i förvirringen? Jag vet att han blir större men samtidigt är det jätte svårt att inse att han inte är en liten plutt längre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Det finns att köpa gps klockor. Påsåsätt ser du via mobilen hela tiden var han befinner sig. Eutom kn han ringa hem via dom 🙂

 2. Birgitta S

  Åh känner igen mig så väl hur gammal är han? Våra som nu är 17 snart 18 fick enkla billiga mobiler ek stäldbegärliga när de var 9 om jag minns rätt. Nu bor vi precis mitt emot skolan så dit kunde de knalla utan problem tidigare men sen att släppa dem i trafik o tunnelbana osv… När ena sonen var 10 åkte han själv till Alvik efter skolan på träning från Fridhemsplan och det fungerade bra och den andra till Vasastan för träning han tog bussen. Nu hade jag eller farfar åkt denna väg kommunalt med dem sen de var små så de kunde detta utan problem. Min största oroa har alltid varit alla idioter som verkar finnas nu för tiden barn som slits in i bilar o kidnappas osv.. och nu när de är större rån och liknande. Detta var inget bra råd alls inser jag nu. Men släpp honom en stund med en kompis till parken och gå dit efter 30 minuter o kolla läget?? sen ge honom en billig mobil då kan han ringa om han tappat bort sig eller inte vet var han är.
  Hälsningar Birgitta S

 3. Sb

  Usch ja förstår man blir kluven! Hade nog köpt en telefon, som sagt behövs det ingen värsting telefon men det är alltid bra ifall ngt mot förmodan händer, även om det så bara är en så liten grej att det är punka på cykeln! Kul för övrigt med inlägg, även om jag gillade dina videos 🙂

Annons
stats