Snart är det skolstart igen | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Snart är det skolstart igen

Nu närmar sig sommarlovet sitt slut, det känns rätt skönt att skolan snart är tillbaka och dom äldsta blir sysselsatta ett par timmar om dagen men jag lär inte känna det när skolan väl börjar.. Vad ska jag och Audora hitta på hela förmiddagarna? Det kommer verkligen bli tyst och tomt! Adam har dessutom sagt att han vill börja gå på efter aktiviteterna, Alisha är lite sugen hon också men samtidigt tveksam. Adrian vill helst bo hos sin fröken, har jag berättat att han haft en mega crush på henne sedan den första skoldagen?!

Jag undrar hur Audora kommer att reagera när syskonen försvinner hemifrån på dagarna och det bara är hon och jag, dom har varit hemma & lekt med henne i 4 månader nu så hon kommer nog märka skillnaden tydligt. Hoppas verkligen öppena förskolan har bättre tider i år, förra året var det mitt på dagen så för att ta mig dit hade jag behövt ha med mig alla barnen och det var inget Adam uppskattade..

 

14242455_10210400047028481_1470311271701607611_o-2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats