Semester i Sverige med grabbarna.. | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Semester i Sverige med grabbarna..

Jag och grabbarna har spenderat 14 dagar i Sverige, det har varit otroligt mysigt & vi har helt klart haft en lyckad semester med mestadels fint väder! Snart är det dags att åka hem igen & det är både skönt och sorgligt måste jag säga, jag längtar hem, längtar efter resten av familjen och djuren men det är alltid tråkigt att lämna alla här också..

Nästa tur blir med tjejerna om ungefär en vecka och jag tror (även om jag nästan inte vågar haha) att det kommer bli betydligt lugnare.. Grabbarna har verkligen gått varandra på nerverna och mellan varven är jag säker på att det ploppat fram ett par gråa hår på mitt huvud.. Men trots det har vi haft det underbart..

 

IMG_6288 IMG_6285

 

Ja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats