Jag saknar det här.. | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Jag saknar det här..

 

Det här med att blogga, det var det bästa jag visste förut. Jag älskade att sätta mig med datorn och skriva ner allt från hur våra dagar varit till tankar och funderingar! Nu när jag har hittat Youtube så har bloggen fått tagit ett kliv åt sidan, inte ens det, den har försvunnit i allt annat. Ibland så saknar jag verkligen att sätta mig och få ur mig allt jag tänker och känner men samtidigt vet jag inte hur jag ska hinna med alla måsten, barnen, youtube och bloggen på det..

Då och då går jag tillbaka & kikar igenom arkiven, det är ganska häftigt att kunna gå tillbaka till när Adam låg i magen och läsa om hur jag tänkte och kände då men att vlogga blir på en helt ny nivå, det tråkiga är att jag inte delar lika mycket tankar och känslor som jag gjorde här.. Jag sätter mig inte och reflekterar över dagarna eftersom jag redan delat allt som hänt. Det är svårt att förklara!

Jag vill försöka blogga igen, känns trist att efter alla år med bloggandet bara låta det försvinna helt. Jag ska försöka att i alla fall hinna få ner ett par rader när barnen somnat på kvällarna, i mellan varven behövs det verkligen!

 

IMG_5647

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Åh vad glad jag blir av att läsa det här 🙂 Jag älskar din blogg och att komma hit och läsa den. Vloggar tittar jag aldrig på för jag vet som inte när jag ska ta mig tiden till att göra det? Då måste man ju koncentrera sig bara på det – en blogg kan man ju läsa i stort sett när som helst och med hur många avbrott som helst eller med musik på i bakgrunden eller en halvtråkig serie haha. Blev så glad att se att du hade postat några läsinlägg!

    Men nu ska du ju inte blogga för att göra mig glad, du ska ju inte känna att du “måste” blogga mer för att jag och säkert fler uppskattar det. Men om du gör det för din skull och för att du tycker om att göra det, så finns jag här och uppskattar det och läser iallafall, och tackar för att du delar med dig 🙂

  2. Madde

    Åh va kul, ser fram emot det 🙂 blogginlägg kan jag läsa när som men videoklipp är svårt att titta och lyssna på överallt 🙂

Annons
stats