Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Jag saknar det här..

 

Det här med att blogga, det var det bästa jag visste förut. Jag älskade att sätta mig med datorn och skriva ner allt från hur våra dagar varit till tankar och funderingar! Nu när jag har hittat Youtube så har bloggen fått tagit ett kliv åt sidan, inte ens det, den har försvunnit i allt annat. Ibland så saknar jag verkligen att sätta mig och få ur mig allt jag tänker och känner men samtidigt vet jag inte hur jag ska hinna med alla måsten, barnen, youtube och bloggen på det..

Då och då går jag tillbaka & kikar igenom arkiven, det är ganska häftigt att kunna gå tillbaka till när Adam låg i magen och läsa om hur jag tänkte och kände då men att vlogga blir på en helt ny nivå, det tråkiga är att jag inte delar lika mycket tankar och känslor som jag gjorde här.. Jag sätter mig inte och reflekterar över dagarna eftersom jag redan delat allt som hänt. Det är svårt att förklara!

Jag vill försöka blogga igen, känns trist att efter alla år med bloggandet bara låta det försvinna helt. Jag ska försöka att i alla fall hinna få ner ett par rader när barnen somnat på kvällarna, i mellan varven behövs det verkligen!

 

IMG_5647

Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Annons
stats