En bergstur till vulkankratern! | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

En bergstur till vulkankratern!

För ett litet tag sedan bestämde vi oss för att åka upp till bergen och besöka en vulkan, det stod att det skulle vara en av öns största sevärdheter och jag kände att vi kan ju inte ha bott här i 4 år utan att varit där.. Så sagt och gjort, vi åkte upp för att se det som beskrevs som bland annat en av öns vackraste utsiktsplatser MEN oj vilken besvikelse det var. Utsikten var fin, förstå mig rätt men det var absolut inte vad jag hade förväntat mig, efter alla turer vi tagit i bergen skulle jag inte ens ta med den i top 10.. Caldera de Bandama var helt enkelt inget för oss, när Audora är lite större och vi kan göra vandringen ner i kratern/vulkanen  så kanske det blir mer av en upplevelse, men tills dess håller jag mig till andra delar av bergen här på Gran Canaria!

För besöker man Gran Canaria tycker jag verkligen att man ska ta en tur upp dit, man behöver inte åka allt för långt upp för fantastiska utsiktsplatser!

978B4103 copy 978B4117 copy

Här är två bilder från Caldera de Bandama!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats