Jobb jobb och mer jobb | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Jobb jobb och mer jobb

Här är det verkligen fullt upp, de senaste dagarna har jag jobbat i stortsätt dygnet runt.. Kul och jobbigt på samma gång! 

Idag känner jag mig verkligen helt slut, och dagen har precis börjat! Vi jobbade i baren till straxt innan 4 igår, maaaassa folk & nu är det öppet igen, det jobbigaste är inte lite sömn utan att jag inte hinner spendera mycket tid med barnen.. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Första inlägget misstänkte jag att du ev jobbade inom HR ev bar-liknande-yrke… kände nämligen igen mig i det du skrev ;)… men jag behövde inte scrolla så långt för att finna svaret!

    JAA DU det har vart jobb för hela slanten för mig med och snart är det dags för att förbereda julens alla aktiviteter *lol* Planeringen börjar mitten på denna månad och självaste föreberedelserna början på oktober… såå det är fullt ös medvetslös och det älskar jag!

    Har inte glömt det där med växterna men har inte haft tiden till det, tänkte ge dig ett inlägg så du får en riktigt bra inspo å tips! Så länge ta hand om dig…

Annons
stats