Fegast i stan | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Fegast i stan

 
 Kidsen sover sen en stund tillbaka, mannen är iväg så här sitter jag.. CSI går på tvn men jag tvekar på att sätta mig och titta, jag är ju sååå feg och eftersom jag inte vet riktigt när T kommer hem så lär jag knappt våga röra mig mellan toan och vardagsrummet, & minsta ljud får mig att hoppa i luften haha. Men det lockar ändå, konstigt nog. 
 
Skräckfilmer kommer aldrig ens på frågan, jag har fortfarande men från de få jag sätt när jag var yngre – menar det.. Jag är så sjukt FEG att det är pinsamt.. Gå ut med hundarna efter ett avsnitt av kriminal minds eller något sånt är hemskt, jag vågar inte gå där det är för mörkt, ser för öde ut eller för nära människor.. Pinsamt som sagt. 
 
Nu har jag delat med mig, så finns det någon situation där du är pinsamt feg? 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Haha.. jag känner likadant när det gäller criminal minds. Himla bra serie men galet otäcka mest jämt.
  Men vill ändå se..
  🙂
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

Annons
stats