Äntligen är hon hemma | 4barns mamma på Gran Canaria
Caroline Bergström

4barns mamma på Gran Canaria

Annons

Äntligen är hon hemma

 
Klockan 11 i förmiddags kom min prinsessa hem igen, tre nätter utan att ha saknat mig det minsta tydligen.. Tack för den lixom haha, pappa hade hon däremot saknat massor! Jaja jag har saknat henne i alla fall och är glad att hon haft det roligt men framför allt att hon är hemma igen nu.. Vi lämnade grabbarna och tog med Steffie ut på en shopping runda, Alisha är nog minst lika bra som jag på att shoppa, underbart! 3 par skor kom fröken hem med, ett par var tanken men en tjej måste ju ha valmöjligheter när det kommer till skor, eller hur?! Hon är garanterat den med mest skor här hemma efter mig såklart, men hon är även den som sliter skor snabbast så det behövs kan jag lova. 
 
Ska alldeles straxt lägga upp en bild på hennes fynd! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline Bergström

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats